IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 Spiritpaw (Medicine Cat Apprentice Riverclan)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Spiritpaw
Medicine Cat Apprentice
Spiritpaw

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 24-05-15

Character
Gender: She-Cat
Kracht: Elemental
Beschrijving Kracht: Het kunnen gebruiken van water op een positieve manier. Door bijvoorbeeld een kat die in het water is gevallen te laten drijven. Daarbij kan ze het ook op licht verdedigende manier gebruiken, door een straal water op iemand af te sturen.

Spiritpaw (Medicine Cat Apprentice Riverclan) Empty
BerichtOnderwerp: Spiritpaw (Medicine Cat Apprentice Riverclan)   Spiritpaw (Medicine Cat Apprentice Riverclan) Icon_minitimedo jun 18, 2015 5:44 pmGENERAL


Name: Spiritpaw
Future Names: Spiritheart(?), Spiritgaze(?), Spiritflower(?)
Prefix: Spirit, omdat ze van haar geboorte af aan, een sterke geest heeft die haar leidt. Daarbij heeft ze ook een enorme levenskracht.
Suffix: Is nog onbekend, het ligt er aan wat er gebeurd in de RPG
Age: 6 Moons
Gender: Female

Clan: Riverclan
Rank: Medicine Cat Apprentice
Future Ranks: Medicine Cat, Elder(?), Starclan Member

Mom: Stripefeather † (NPC)
Dad: Tigerfur † (NPC)
Siblings: Graypaw † (NPC)
Partner: Let's love the whole clan!
Kittens: No, but the young ones can Always come for a story or two.


Personal


Keywords: Zorgzaam, Wijs, Pittig, Vriendelijk, Duidelijk, Kalm en Liefdevol
Description: Er zit geen greintje kwaad in deze jonge kattin. Ze is erg zorgzaam naar anderen toe waardoor ze later een goede Medicine Cat zal zijn. Ze bied iedereen altijd een luisterend oor, en ze heeft een groot hart. Geduld is bij haar ook een belangrijk begrip. Ze zal nooit iemand wegsturen als hij of zij haar hulp nodig heeft, en neemt de tijd die nodig is. Liefdevol is ze zeker en ze sluit de kittens en andere katten van haar clan altijd nauw in haar hart. Duidelijk is ze met de regels die dienen te worden opgevolgd in bijvoorbeeld de den, zodat niemand de verkeerde kruiden krijgt. Ze heeft een pittig randje, waardoor ze sterk kan overkomen en kan zo nu en dan al wijze uitspraken doen. Ze is niet snel onrustig, en kan vele dingen al kalm afhandelen. Toch moet de kattin niet onderschat worden als ze midden in een gevecht beland, ze kent toch nog wel een paar trucjes.


Looks


Build: Slank maar toch stevig op haar poten
Pawpads: Donkergrijs, naar zwart neigend
Nose: Donkergrijs/Zwart
Fur: Zwart maar hoe langer het wordt, hoe grijzer
Eyes: Geel


Power


Power: Elemental
Kind: Water
Possibilities: Water gebruiken op een verdedigende manier. Ze kan dus een kleine stroom tegen iemand gebruiken, ook kan ze iemand laten drijven en naar de kant toe helpen met haar kracht, zodat ze iemand kan beschermen tegen verdrinking.
Impossibilities: Sterke dingen zoals vloedgolven oproepen.


Post


Spiritpaw rekte zich langzaam, gapend uit voordat ze opstond. Haar gele ogen stonden helder in haar gezichtje terwijl ze zachtjes zuchtte. De medicine cat was nog in diepe slaap, dus besloot ze zelf maar wat voorbereidingen te treffen, voordat de dag begon. Het dauw dat hier en daar zichtbaar werd maakte haar pootkussentjes langzaam vochtig. Ze tilde haar grijze poten daarom hoog op. Haar oortjes bewoog ze even rustig naar achteren toe terwijl ze plaats nam bij de prooistapel. Ze pakte er een armzalig muisje vanaf die ze langzaam begon op te eten, maar snel genoeg om te zorgen dat alle voorbereidingen klaar waren voordat de eerste katten met klachten zouden komen. Ze trippelde, nu wat opgewekter, weer terug naar de den en begon de kruiden te controleren. Hier en daar lagen er wat oude bladeren tussen die ze voorzichtig oppakte en even weg legde, deze konden ze namelijk niet meer gebruiken. Ze draaide haar kopje om en keek naar de ingang, zodra een donkere schim verscheen. Langzaam maakte ze haar weg naar de ingang om daar begroet te worden door de leider van de clan. Ze knikte vriendelijk naar de andere kat voordat ze ging zitten en haar staart om haar poten vouwde. "Goedemorgen," Wenste ze stilletjes de andere kat toe, voordat ze haar oortjes rustig bewoog. De aangename stilte en rust die in het kamp heerste was iets wat haar gerust stelde. Vandaag zou vast een mooie dag worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spiritpaw (Medicine Cat Apprentice Riverclan)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Future Warriors :: For Your Character :: Cats-
Ga naar: