IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

 

 ▷Rangen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nightpaw
Administrator
Nightpaw

Real Name : Izza
Aantal berichten : 122
Registratiedatum : 06-05-15
Leeftijd : 17
Woonplaats : Breda

Character
Gender: Tom-Cat
Kracht: Extreme
Beschrijving Kracht: Verhoogde vaardigheden lenigheid & snelheid

▷Rangen Empty
BerichtOnderwerp: ▷Rangen   ▷Rangen Icon_minitimezo mei 10, 2015 5:41 pm

De rangen van de Clans, en wat ze doen. Iedere kat moet zich houden aan de Warrior Code.

Leader - De Leader leidt de Clan. Hij of zij kiest een nieuwe Deputy uit als de andere dood is of opstapt, en zorgt voor het welzijn van de katten. Hij geeft Apprentices mentors en Warriors hun Warrior naam. Leaders hebben 9 levens, en hun naam eindigt op -star. Er is één Leader per Clan.

Deputy - De Deputy organiseert patrols. Als de Leader sterft, wordt de Deputy Leader. Deputy's moeten minstens één Apprentice hebben gehad om de rang te krijgen. Als de Leader weg is, leidt de Deputy de Clan tot de Leader terug is. Er is één Deputy per Clan.

Medicine Cat - De Medicine Cat geneest de katten uit de Clan die ziek of gewond zijn, en krijgt voorspellingen van StarClan. Medicine Cats zijn erg belangerijk in de Clan. Er is één Medicine Cat per Clan, die ook vaak een opvolger opleidt.

Medicine Cat Apprentice - Doet eigenlijk hetzelfde als de Medicine Cat, krijgt alleen nauwelijks voorspellingen. Is de opvolger van de Medicine Cat en is langer Apprentice dan een Warrior-Apprentice. Er is maar één Medicine Cat Apprentice per Clan. Medicine Cat Apprentice-namen eindigen op -paw.

Warrior - Warriors zijn de volwassen katten van de Clan. Ze jagen, trainen Apprentices en gaan op patrols om de grenzen te controleren. Ook vechten ze als de Clan in oorlog is en beschermen de rest van de Clan.

Queen - Queens hebben kittens, zijn in verwachting of verzorgen gewoon de kittens. Het zijn poezen die eigenlijk Warrior zijn. Queens worden weer Warrior als de kittens Apprentice worden.

Apprentice - Apprentices zijn de katten vanaf 6 moons. Ze trainen om Warrior te worden, en krijgen daarom vecht-, jaag-, en krachtbeheerstraining. Apprentices die net Warrior zijn geworden, moeten een nacht lang waken over het kamp en moeten daarbij stil zijn. Hun naam eindigt op -paw.

Kitten - Kittens zijn de kleinsten van de Clan, en mogen het kamp niet uit. Ze spelen en luisteren vaak naar verhaaltjes van de Elders. Ze kijken vaak uit naar hun Apprentice-tijd. Ze zogen bij hun moeder in de Nursery. Hun naam eindigt op -kit.

Elder - Elders zijn de oudere Warriors en de katten die hun taak niet meer uit kunnen voeren. Ze zijn wijs en vertellen verhaaltjes aan de kittens. Ze worden goed beschermt, en de Clan doet alles voor hun veiligheid. Ze worden erg gerespecteerd, omdat ze de vaak heftige momenten van het Clanleven hebben meegemaakt en vol levenservaring zitten. Elders houden hun Warrior Name.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://futurecats.actieforum.com
 
▷Rangen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Future Warriors :: Important :: Information-
Ga naar: