IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken

Others

Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Fourrocks

De vier grote eiken die vroeger voor de vier Clans stonden, zijn inmiddels verdwenen. Die hebben plaatsgemaakt voor vier rotsen, op ieder Clanterritory één. Vandaar dat de naam ook veranderd is in "Fourrocks". De rotsen zijn met lagere rotsen aan elkaar verbonden, en in het midden staat een grote boom waar de vier Leaders toespraken houden.


4 Topic(s) || 20 Post(s)
Others 8-8We are medicine ...
wo aug 12, 2015 10:12 am
Silvercrystal Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Rogue Territory

Het Rogueterritory is wild en ongerept. De Twolegs hebben het nooit ontdekt, waardoor de natuur haar eigen gang kon gaan. De Rogue's zitten hier al eeuwen. Door aardbevingen een aantal eeuwen geleden, zijn grotten uit de rotsen ontstaan. Die zijn diep en onvoorspelbaar, en kunnen opeens verticaal lopen. Katten die op eigen houtje het stelsel verkennen verdwalen snel, door de vele bochten en kronkels die erdoorheen lopen.


3 Topic(s) || 16 Post(s)
Others 23-99Curious {Open}...
wo jul 01, 2015 1:35 pm
Dreamer Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

Twolegnests

Een dorpje in de buurt van het Thunderterritory. Hier leven een paar mensen, die huiskatten houden. De huizen zijn behoorlijk groot, en de mensen hebben vaak meer dan één kat. Het is hier gevaarlijk om te komen, aangezien sommige mensen ook honden hebben...


1 Topic(s) || 6 Post(s)
Others 11-1Bleh, Food! [OPE...
zo mei 31, 2015 9:09 pm
Thunderstorm Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

The Emptyness

Daar waar eens StarClan was, is nu een grote leegte. De geesten van dode katten dwalen hier rond, en zijn niet bepaald goedgezind. The Emptyness is een grote, verwoeste vlakte met hier en daar een verbrande, holle boom.


0 Topic(s) || 0 Post(s)
Others Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies